duminică, 19 august 2012

-1235- "Mystique" Set amuleta si mandala, turcoaz, crisocolla, agata, varsicit, margele toho, tortite argint 925, sarma de cupru placata cu argint





 
"Mystique" - Pandantiv amuleta si inel mandala. Pandantivul este imbracat in margele de turcoaz, crisocolla , agata albastra si margele toho de diferite forme, dimensiuni di colori, iar in interior are 2 bobite de turmalina neagra. Pe lant am folosit varscit orange-caramiziu, tucoaz, vernil, mov si albastru cobalt, tucoaz si crisocolla, lantul fiind lucrat din sarma de cupru argintata.Inelul mandala are in centu o bobita de varscit turcoaz, perifeic am folosit pietrele din pandantiv. Cerceii in forma de lacrima pastreaza linia setului si au tortite din argint 925 terminate cu o bobita de crisocolla.
 Dimensiuni: Amuleta 8.5 cm lungime iar diametrul maxim 3.5 cm; Lantul 80 cm; inelul are bareta reglabila iar plafrma are diametrul de 2 cm si inaltimea de 1,7 cm; Ceceii au lungimea totala de 4 cm iar diametrul in partea de jos este de 1,5 cm.

joi, 16 august 2012

-1234- Colier din dantela cu model floral, elemente rhinestone, cistale swarovski, strasuri


Am folosit dantela din matase si bumbac, elemente rhinestone cu cristale swarovski fuchsia si cristale transparente, strasuri roz pal apliate aleator.
 Dimesiuni:
 Lungime 45 cm

-1233- Colier crosetat, cuart bleu fatetat, turcoaz, crisocolla, toho


Realizat pe baza crosetata din sarma placata cu argint, matase verde-turcoaz, matase laminata auie, am aplicat cuart fatetat, tucoaz, crisocolla, margele toho. Colierul este reglabil.
Indisponibil

-1232- Bratara potrivita pentru mireasa, perle, cuart roz, ametist, sarma crosetata



Indisponibila

-1231- Set bijuterii mireasa, pieptene, inel si cercei, cistale swarovski, piatra lunii, sidef, cristale fatetate, elemente florale, tortite argint 925




Rezervat

-1230- Cecei mireasa foarte lungi cu cristale swarovski si margele toho-delicas, tortite agint 925




Am folosit swarovski rivoli 12-16 mm, margele toho si delicas.
Lungime 10,5 m
Indisponibili

duminică, 5 august 2012

-1229- Set pentru mireasa, colier la baza gatului (choker) si cercei, cristale swarovski rivoli si lacrimi cu efect aurora boreala, cristale belatrix cu efect AB, margele toho, miyuki, tortite argint 925






Colierul are baza lucrata din margele toho alb milky cu miez auriu, rama interioara argintie, pandantivul si cerceii au piesa centrala lucrata dim cristale belatrix cu efect AB si margele toho in nuante de alb, cristal, argintiu, central cate un cristal swarovski rivoli cu efect aurura boreala, iar in partea de jos cate o lacrima swarovski cu efect Ab. Tortitele cerceilor sunt lucrate de mine din sarma de argint 925.
Pret la comanda

-1228- Colier choker cu spect vintage, de inspiratie victoriana, lucrat in nuante de albastru cobalt, albastru regal, turcoaz, verde, auriu.




Pandantivul este crosetat din sarma placata cu argint si matase laminata bifilara aurie si matase naturala albastru regal, am aplicat un elemente rhinestone ci cristale albastru cobalt, peridot cu efect AB si turcoaz, periferic am folosit cristale fatetate verzi, margele toho in tonuri asortate. Colierul este deasemeni crosetat, inb partea centrala am folosit elemente rhinestone cu cristale asemanatoare celor din pandantiv, pe laterale am ornat cu cristale si margele toho. Colierul se incheie cu snur, este reglabil incepand cu 30 cm
Dimensiuni:
Pandantiv : 5.5 x 4.5 cm
Colier: latime in centru 3 cm, pe lateral 1.5 cm, lungime minima 30 cm, reglabil pana la 60 cm
Indisponibil

-1227- Cercei cristale swarovski lila opalizat, margele toho, cristale belatrix, tortite lungi placate cu argint

Am folosit margele toho in tonuri de mov, violet, lila si griuri, diferite forme si dimensiuni, cate un cristal swarovski lila opalizat, tortite lungi din alama placata cu argint.
Dimensiuni:
Lungime 8 cm; diametrul platformei 2,8 cm

Indisponibili