miercuri, 29 februarie 2012

-1134- Cercei candelabru foarte lungi, destul de colorati....




Am folosit jad orange, sodalit, ametist, ochi de tigru, calsilica, citrin, angelit, calcedonie albastra, carneol si doua pietre fatetate de topaz caramiziu-orange. Platformele sunt din cupru placat cu argint, le-am intichizat apoi le-am curatat partial pana la cupru. Tortite argint 925.

Realizati in urma unei comenzi - indisponibili

-1133- Bratara piele 5 snururi x 1 m, charm-uri si pietre turcoaz



Bratara este compusa din 5 snururi de piele, fiecare avand lungimea de 1m.
Realizata in urma unei comenzi - indisponibila

sâmbătă, 25 februarie 2012

-1132- Set bratara si cercei, baze crosetate, swarovski rivoli siam, radacina de coral, sticla Murano, cristale fatetate rosu opalizat si transparente, cristale fumo cu efect Ab, margele toho





Bazele sunt crosetate din sarma placata cu argint si matase laminata auriu pal, am aplicat swarovski rivoli siam, radacina de coral, sticla Murano, cristale fatetate rosu opalizat si transparente, cristale fumo cu efect Ab, margele toho, prrle de cultura crem.
Bratara se incheie in 3 nasturei din cristal de Bohemia.
Setul este realizat in urma unei comenzi - indisponibil

joi, 23 februarie 2012

-1131- Set bijuterii crosetate din sarma placata cu argint si matase laminata, bratara si cercei





Proiectul acesta urma sa mai parcurga cateva etape pana la finalizare, dar mi-au placut asa cum sunt acum si am decis ca nu voi merge mai departe :)
Atat bratara cat si cerceii sunt realizati din sarma placata cu argint, crosetata impreuna cu matase laminata auriu pal. Tortitele cerceilor sunt lucrate de mine din argint 925, bratara are inchidere din sarma placata cu aur.
Dimensiuni:

Cercei - diametru 5.8 cm, lungime 7 cm;
Bratara - lungime 18 cm, latime 3.5 cm.

La cerere pot monta lant prelungitor
Indisponibil

miercuri, 22 februarie 2012

-1130- Bijuterii mireasa, set colier ( choker )bratara si cercei, matase naturala, matase laminata, sarma argint 925, perle de cultura, cristale fatetate, margele toho







Setul este realizat pe baze crosetate manual, pe care am aplicat perle de cultura, cristale belatrix roz cu efect slab de aurora boreala, margele toho , cristale swarovski casetate cu efect AB.
Colierul  este la baza gatului, dar are lant prelungitor din argint 925, are o baza de dantela crosetata manual, din matase naturala in degrade alb-auriu-roz pal, marginile sunt crosetate cu matase laminata argintie si sarma foarte subtire de argint 925. Pandantivul este compus din trei flori crosetate, asezate concentric. Petalele florilor sunt impodobite cu perlute de cultura alb-crem, cristale belatrix, margele toho. In centrul florii este un cristal swarovski casetat cu efect Ab.
Bratara este montata pe baza crosetata manual din materialele amintite mai sus, preia ca si element central floarea din pandantiv. Are lant prelungitor din argint 925.
Cerceii sunt pe lobul urechii, au doua floricele concentrice, perle de cultura, cristal swarovski casetat cu efect Ab, ac din argint 925.
Dimensiuni:

Colierul are latimea de 1,8 cm, lungimea de 30 cm si lant prelungitor din argint 925 cu lungimea de 12 cm;
Pandantivul are diametrul de 4.5 cm;
Bratara are latimea de 3 cm, latimea in punctul maxim este de 4 cm, lungimea este de 17 cm cu lant prelungitor  din argint 925 de 6 cm;
Cerceii au diametrul de 2 cm, lungimea maxima de 3.5 cm.
Pentru acest set am folosit numai argint 925 (sarma, lanturi, tortite cercei)
Indisponibil

-1129- Ser colier statement si cercei, dantela crosetata manual, pietre turcoaz, margele toho, inchidere cu snur suede



Realizat in urma unei comenzi - indisponibil

luni, 20 februarie 2012

-1128- Cercei crosetati supradimensionati, ametist, carneol, apatit, angelit, margele toho, tortite argint 925






Cerceii sunt crosetati din sarma de acupru placata cu argint si tratata antioxidare. Am folosit ametist, carneol, apatit, angelit si margele toho. Tortitele sunt lucrate de mine din argint 925, jad orange si cristale verzi.
Dimensiuni:
Lungime 10 cm, latime 8 cm.
Cu toate ca sunt foarte mari, cerceii nu sunt grei.

Indisponibili

vineri, 17 februarie 2012

-1126- Rezervat - set cercei si bratara, perle de cultura in tonuri de maro-roscat-auriu, cristale swarovski, cristale Cehia, toho galvanizat, elemente placate cu aur, tortite argint 925








Am folosit perle de cultura in tonuri de maro, bej, aramiu, cognac, roscat, auriu, roz, cristale swarovski si Bohemia in nuantele mentionate, elemente placate cu aur. Tortitele cerceilor sunt din argint 925.
Dimensiuni:
Cerceii sunt ovali, cele doua diametre fiind de 7,5 cm si 6,5 cm.
Bratara este reglabila, fiind lucrata pe o baza deschisa din otel chirurgical placat cu aur. Suprapunerea este pe partea frontala. Latimea aproximativa este de 1,7-2 cm, pe fata fiind dubla.
Indisponibil

marți, 14 februarie 2012

-1125- Set cristale swarovski si argint 925 - Rezervat




Florile sunt crosetate din sarma placata cu argint si matase laminata argintie, am aplicat cristale swarovski rivoli vitrail medium, margele toho in tonuri de verde-turcoaz. Lantul si tortitele cerceilor sunt din argint 925.
Dimensiuni:
Pandantiv 3 cm,
Lant 42 cm,
Cercei 3.7 x 2.7 cm
Indisponibil

-1124- Inel argint 925, matase laminata, cristal swarovski rivoli, chihlimbar baltic, cristale topaz cu efect AB - Rezervat





Bareta inelului este lucrata de mine din sarma de argint 925, platforma este crosetata din sarma placata cu argint si matase laminata, pe platforma am aplicat cristal swarovski rivoli auriu, chihlimbar baltic, cristale topaz fatetate cu efect Ab picaturi miyuki, margele toho auriu antic.
Bareta este reglabila, diametrul platformei este de 3 cm
Indisponibil

luni, 13 februarie 2012

-1123- Rezervat - Set cercei si inel, cristale swarovski rivoli, cristale Bohemia, tortite argint 925, elemente placate cu argint



Am folosit cristale swarovski rivoli, cristale Bohemia, margele toho, strasuri, toate in tonuri de rosu rubin, elemente placate cu argint, tortite aregint 925, bilute rhinestone .
 Dimensinui:

 Cercei : 8.5 cm x 3 cm
 Inel: bareta reglabila, platforma 3 cm

-1122- Rezervat - Set cercei si inel, cristale swarovski rivoli, cristale fatetate cu efect Ab turcoaz si bleu, tortite argint 925, elemente placate cu argint





Am folosit candelabre placate cu argint, pe care am aplicat strasuri de cristal albastru cobalt, cristale swarovski rivoli turcoaz, cristale fatetate turcoaz si bleu, toho. Tortitele cewrceilor sunt lucrate de mine din sarma de argint 925, bareta inelului este reglabila.
Dimensiuni:
Cercei: lungime 4.5 cm, diametrul florii 3.5 cm
Inel cu bareta reglabila, platforma 3 cm in diametru.