duminică, 29 ianuarie 2012

-1112- Set colier statement si cercei, potrivit pentru mireasa, perle de cultura, perle keishi si perle de Mallorca, sidef pawa alb, sidef alb, cristale swarovski casetate 5mm cu efect Ab, margele de Murano, lant si tortite argint 925






Fiecare piesa a colierului este lucrata individual, apoi aplicata pe baza din piele roz antic. Piesa centrala este o floare de dantela imbracata in margele toho alm milky si auriu antic, in mijlocul careia am aplicat un element cu aspect vintage, cu cristale roz si cristale swarovski aurora boreala.Alte doua piese laterale crosetate in forma de floare, preiau elementul vintage, in care am aplicat doar cristale roz antic. Mai sunt 3 floricele crosetate cu mijlocul din sidef pawa alb sau sidef alb, doua perle de Mallorca imbracate deasemeni in casute crosetate si margele toho, doua piese mici din sticla de murano, mai multe perle keishi raspandite pe toata fata colierului, cristale fatetate roz pal si transparente cu efect Ab. Marginile colierului sunt crosetate cu matase alba si matase auriu pal peste care am aplicat margele toho alb si roz milky. Gatul colierului este lucrat cu perle de Mallorca roz prafuit si alb, de 10 si 8 mm, dupa care urmeaza un lant prelungitor din argint 925 terminat cu o perluta de cultura. Tot din argint este si inchizatoarea.
Cerceii sunt micuti, au cate un banut de sidef pawa montat pe lobul urechii, imbracat in margelute toho si in jos o lacrima de Mallorca si o perla de cultura despartite de disc rhinestone. Tortitele sunt din argint 925.
Dimensiuni:
Latime maxima in centrul colierului 7 cm, deschisderea maxima a piesei centrale 20 cm, Lungime reglabila incepant cu 40 cm.




-1111- Cercei lungi, cristale swarovski rivoli safir, cristale fatetate turcoaz si bleu cu efect AB, candelabre cu cristale albastru cobalt, toho, tortite placate cu argint, lungi, pe care am prins cate o floricica cu miez turcoaz.





Am folosit candelabre cu elemente florale si strasuri de cristal albastru cobalt, in care am aplicat central un cristale swarovski rivoli safir, pe platforma am prins cristale turcoaz si margele toho, periferic am prins cristale bleu cu efect AB. Tortitele sunt lungi, placate cu argint, iar in partea de sus au cate o floricica cu miez de cristal turcoaz.
Dimensiuni:
lungime 8 cm, diametrul piesei principale 3.5 cm
Indisponibili

-1110- Cercei candelabru foarte lungi, chihlimbar baltic, cristale swarovski rivoli, cristale belatrix, cristale fatetate 4mm, cristale fatetate 3mm, picaturi miyuki topaz AB, rivoli gaurit preciosa culoare topaz, lanturi si tortite argint 925

 
 






Cerceii sunt lucrati pe baza crosetata din sarma placata cu argint si matase laminata, pe care am aplicat cate un swarovski rivoli de 14mm auriu-topaz, disculete de chihlimbar baltic natural, cristale fatetate topaz 3mm, si picaturi miyuki. In ciorchini am prins chihlimbar si cristale fatetate tonuri de auriu, topaz, cognac, lanturi de argint 925 si cate un rivoli preciosa topaz de 14mm. tortitele sunt lucrate de mine din sarma de argint 925.
Cu toate ca sunt foarte lungi, cerceii nu sunt grei.
Dimensiuni:
Lungime totala 10,5 cm, din care lungime fara lanturi 8 cm
Latime maxima (diametrul piesei principale) 3 cm

-1109- Cercei cu perle de Mallorca, lacrima lunga si tortite cu 4 flori de cires







Am folosit perle de Mallorca in forma de lacrima, tortite cu flori de cires ce au incrustata in mijloc cate o perla de cultura de 1.5mm, perle de cultura rotunde 7mm, rhinestone cu cristale.
Cerceii sunt potriviti pentru mireasa
Dimensiune 5mm


B - Am folosit perle de Mallorca in forma de lacrima, tortite cu flori de cires ce au incrustata in mijloc cate o perla de cultura de 1.5mm, perle de cultura rotunde 7mm, rhinestone cu cristale.
Realizat in urma unei comenzi - indisponibil

-1108- Cercei cu lacrimi swarovski bermuda blue ( albastru ) si tortite cu 4 flori de cires

 


Am folosit lacrimi swarovski lungi, 24mm, bermuda blue si tortite cu 4 flori de cires, avand fiecare incrustat cate un stras albastru cobaltt.
Dimensiune 5.3 cm

-1107- Cercei cu lacrimi swarovski vitrail medium ( verde - fuchsia )si tortite cu 4 flori de cires




Am folosit lacrimi swarovski lungi, 24mm, vitrail medium si tortite cu 4 flori de cires, avand fiecare incrustat cate un stras transparent.
Dimensiune 5.3 mm

vineri, 27 ianuarie 2012

-1106- Cercei rotunzi, tortite ag.925, perle de cultura tonuri galben, maro, bronz, cristale swarovski galben, maro, topaz si transparent cu efect Ab, toho galvanizat , sarma placata cu aur





 Exceptand tortitele care sunt lucrate din sarma de argint 925, restul sarme folosite este placata cu aur. Am folosit perle de cultura tonuri galben, maro, bronz, cristale swarovski galben, maro, topaz si transparent cu efect Ab, toho galvanizat .
Diametrul cerceilor este de 6 cm
Indisponibili

duminică, 22 ianuarie 2012

-1105- Cercei cu cristale swarovski silver night 18mm, tortitepe lobul urechii, cu floricele si incrustatii de cristale negre



Am folosit tortite pe lobul urechii, compuse din cate 4 floricele ce au in mijloc incrustat cate un cristal negru, cristal swarovski silver night 18mm.
Dimensiuni:
4 cm lungime, 18mm latime maxima (diametrul cristalului)
Cerceii din imagine sunt vanduti, ceva similar realizez la comanda

-1104- Cercei potriviti pentru mireasa, cristale swarovski rivoli 16mm imbracate in sarma argintata crosetata, tortite pe lobul urechii, 4 floricele cu incrustatii de cristale transparente



Am folosit tortite pe lobul urechii, compuse din cate 4 floricele ce au incrustat in mijloc cate un cristal transparent, cristal swarovski rivoli 16mm imbracat in sarma placata cu argint, crosetata.
Dimensiune:

Lungime 5 cm, latime maxima 1.8 cm
Indisponibili

vineri, 20 ianuarie 2012

-1103- Cercei candelabru cu cristale swarovski rivoli siam, cristale de bohemia siam 3mm, toho cristale casetate 5 si 4mm, tortite argint 925


 Dimensiuni 8.36 x 2.8 cm
Nu pot reface aceasta pereche de cercei
Indisponibili

-1102- Cercei candelabru cu cristale swarovski rivoli heliotrope 14mm si lacrimi bermuda blue 24mm, cristale fatetate turcoaz si verde smarald cu efect Ab, tortite din argint 925



Dimensiuni 8.8 x 2.5 cm
Indisponibili

-1101- Accesoriu pentru par, sarma argintata crosetata, pietre semipretioase, cristale, margele toho



Accesoriul este gandit sa se lege peste o coada gata facuta, astfel ca pe dos este dublat cu piele, avand doua elastice cu care sa se prinda.
Dimensiuni:
7.5 x 5.5 cm
Indisponibil

-1100- Cercei cu platforma crosetata pe lobul urechii, tortite argint 925 cu dop de silicon, pietre semipretioase extrem de colorate



Platforma este crosetata din sarma placata cu argint si matase laminata, acul este montat in partea superioara, pe platforma am aplicat pietre semipretioase colorate ( agata si jad fuchsia, coral angel skin, turcoaz fatetat, ametist, amazonit, chery cuart, jad lime, jad bleu, etc)  si cate trei floricele crosetate din sarma.
Platforma are diametrul de 3 cm.
Indisponibili