miercuri, 22 februarie 2012

-1130- Bijuterii mireasa, set colier ( choker )bratara si cercei, matase naturala, matase laminata, sarma argint 925, perle de cultura, cristale fatetate, margele toho







Setul este realizat pe baze crosetate manual, pe care am aplicat perle de cultura, cristale belatrix roz cu efect slab de aurora boreala, margele toho , cristale swarovski casetate cu efect AB.
Colierul  este la baza gatului, dar are lant prelungitor din argint 925, are o baza de dantela crosetata manual, din matase naturala in degrade alb-auriu-roz pal, marginile sunt crosetate cu matase laminata argintie si sarma foarte subtire de argint 925. Pandantivul este compus din trei flori crosetate, asezate concentric. Petalele florilor sunt impodobite cu perlute de cultura alb-crem, cristale belatrix, margele toho. In centrul florii este un cristal swarovski casetat cu efect Ab.
Bratara este montata pe baza crosetata manual din materialele amintite mai sus, preia ca si element central floarea din pandantiv. Are lant prelungitor din argint 925.
Cerceii sunt pe lobul urechii, au doua floricele concentrice, perle de cultura, cristal swarovski casetat cu efect Ab, ac din argint 925.
Dimensiuni:

Colierul are latimea de 1,8 cm, lungimea de 30 cm si lant prelungitor din argint 925 cu lungimea de 12 cm;
Pandantivul are diametrul de 4.5 cm;
Bratara are latimea de 3 cm, latimea in punctul maxim este de 4 cm, lungimea este de 17 cm cu lant prelungitor  din argint 925 de 6 cm;
Cerceii au diametrul de 2 cm, lungimea maxima de 3.5 cm.
Pentru acest set am folosit numai argint 925 (sarma, lanturi, tortite cercei)
Indisponibil

Un comentariu: