duminică, 29 ianuarie 2012

-1112- Set colier statement si cercei, potrivit pentru mireasa, perle de cultura, perle keishi si perle de Mallorca, sidef pawa alb, sidef alb, cristale swarovski casetate 5mm cu efect Ab, margele de Murano, lant si tortite argint 925






Fiecare piesa a colierului este lucrata individual, apoi aplicata pe baza din piele roz antic. Piesa centrala este o floare de dantela imbracata in margele toho alm milky si auriu antic, in mijlocul careia am aplicat un element cu aspect vintage, cu cristale roz si cristale swarovski aurora boreala.Alte doua piese laterale crosetate in forma de floare, preiau elementul vintage, in care am aplicat doar cristale roz antic. Mai sunt 3 floricele crosetate cu mijlocul din sidef pawa alb sau sidef alb, doua perle de Mallorca imbracate deasemeni in casute crosetate si margele toho, doua piese mici din sticla de murano, mai multe perle keishi raspandite pe toata fata colierului, cristale fatetate roz pal si transparente cu efect Ab. Marginile colierului sunt crosetate cu matase alba si matase auriu pal peste care am aplicat margele toho alb si roz milky. Gatul colierului este lucrat cu perle de Mallorca roz prafuit si alb, de 10 si 8 mm, dupa care urmeaza un lant prelungitor din argint 925 terminat cu o perluta de cultura. Tot din argint este si inchizatoarea.
Cerceii sunt micuti, au cate un banut de sidef pawa montat pe lobul urechii, imbracat in margelute toho si in jos o lacrima de Mallorca si o perla de cultura despartite de disc rhinestone. Tortitele sunt din argint 925.
Dimensiuni:
Latime maxima in centrul colierului 7 cm, deschisderea maxima a piesei centrale 20 cm, Lungime reglabila incepant cu 40 cm.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu