miercuri, 26 octombrie 2011

-1030- Set bijuterii swarovski rivoli 12 mm, elemente placate cu argint, tortite argint 925


Tortitele sunt lucrate de mine din sarma de argint 925 si crastale swarovski casetate cu afect AB.
Dimensiuni:
Inel reglabil, platforma are 2.7 cm in diametru
Cercei 7 x 3.7 cm
Indisponibil

-1029- Set bratara si inel cristale swarovski rivoli si casetate, ametist, citrin, granat, cristale bohemia


Am folosit swarovski rivoli de 12 si 14 mm, ametist, citrin, granat, cristale swarovski casetate de 5 mm.
Dimensiuni:
Bratara reglabila 14.5-18 cm, latime maxima 5 cm;
Inelul are bareta reglabila, platforma are diametrele de 3.8 x 2.8 cm
Indisponibil

-1028- Cercei cristale swarovski rivoli 14 mm, briolette preciosa cistal AB, bobite ametist, cristale swar. casetate efect AB, tostite argint 925


Tortitele sunt lucrate de mine din sarma de argint 925, cristale swarovski casetate efect AB, inele rasucite placate cu argint. In elementul central am folosit cristale swarovski rivoli 14 mm, cristale biconice swarovski topaz AB, cristale bohemia lila opalizat, toho lila milky. Pe elementul de legatura de la tortita exista cate o bobita de ametist, in partea de jos am folosit brioletta preciosa cristal AB, cristale swarovski biconic topaz AB si cristal ab, rhinestone cu cristale.
Dimensiuni:
8 x 3 cm
Indisponibili

-1027- Set inel si cercei, cristale swarovski rivoli 12 si 14 mm heliotrope, briolette green ametist si onix verde, tortite argint 925


Am folosit cristale swarovski rivoli heliotrope de 12 si 14 mm, briolette microfatetate green ametist si onix verde, cristale bohemia in nuante de verde elemente placate cu argint si tortite lucrate de mine din argint 925 si bobite de onix verde.
Inelul are bareta reglabila.
Culoarea cristalelor swarovski este violet cu ape indigo - nu am reusit sa surprind in poze.
Dimensiuni:
Platforma inel 3 cm;
Cercei 7 x 2.5 cm
Indisponibil

-1026- Cercei cristale swarovski rivoli 12 mm culoare Bordeaux, briolete ametist microfatetat, briolete cristal mov cu efect AB, cristale de bohemia, tortite argint 925


Tortitele cerceilor sunt lucrate de mine din sarma de argint 925, floricele argintate si cristale casetate preciosa, am folosit cristale swarovski bordeaux de 12 mm, cristale de bohemia, briolete de ametist microfatetate, briolete de cristal mov cu efect AB si cristale de bohemia in tonuri asortate.
Dimensiuni:
Lungime 7.3 cm;
Diametrul florii este de 2.7 cm.
Indisponibil

-1025- Cercei placati cu argint, cristale swarovski rivoli de 14 mm, briolere uriase de cuart fumuriu microfatetat, cristale bohemia aqua opalizat cu efect AB


Tortitele cerceilor sunt pe lobul urechii cu dop de silicon, placate cu argint. Am folosit cristale Swarovski rivoli 14 mm, cuart fumuriu microfatetat, superb! si cristale Bohemia  aqua opalizat cu efect AB
Dimensiuni:
Lungime 7 cm, diametrul florii 2.3 mm, lacrima 2.5 x 1.2 cm.
Indisponibili

-1024- Set inel si cercei, cristale violet intens, cosulete crosetate din sarma, elemente placate cu argint


Cristalele au dimensiunea de 2.5 x 1.8 cm. Tortitele cerceilor sunt placate cu argint, pe lobul urechii cu dop de silicon, cristalele sunt prinse in cosulete crosetate din sarma de cupru placata cu argint.
Inelul are montat un cristal, intr-o baza filigranata, iar pe fata am aplicat cateva floricele si cristale de Bohemia.
Dimensiuni:
Cercei: 5.3 x 2.5 cm;
Inelul are bareta reglabila, fata are diametrele de 2.5 x 2.2 cm
Indisponibil

-1023- Set inel si cercei jad verde, cristale Bohemia, elemente placate cu argint


Am folosit cabochon si lacrimi de jad verde, cristale Bohemia vernil opalizat si verde smarald cu efect AB, elemente placate cu argint.
Tortitele cerceilor sunt pe lobul urechii cu dop de silicon, bareta inelului este reglabila.
Dimensiuni:
Inelul are bareta reglabila, diametrul platformei este de 2.7 cm;
Cerceii au lungimea de 5.5 cm.
Indisponibil

-1022- Cercei lapis lazuli, flori cu cristale albastru cobalt, tortita argint 925, cristale casetate preciosa


Tortitele sunt din argint 925, pe lobul urechii, cu dop de silicon, restul elementelor sunt placate cu argint. Pe floricele am aplicat strasuri de cristal culoare albastru cobalt, pe lobul urechii este un stras casetat preciosa.
Dimensiuni:
Lungime 5.8 cm, latime 2 cm - in punctul maxim.
Indisponibil

marți, 18 octombrie 2011

-1021- Set inel si cercei, cristale swarovski rivoli si casetate, elemente placate cu argint si cu aur, margele delica galvanizate cu aur, tortite argint 925





Inelul este lucrat pe baza placata cu argint, pe care am aplicat diverse flori construite din elemente placate cu argint, placate cu aur si placate cu alama, plasand in centrul si in jurul florilor, cristale swarovski casetate, cristale Bohemia roz-auriu cu efect AB, iar in centrul trandafirului central un cristal swarovski rivoli de 12 mm.
Cerceii au tortitele lucrate de mine din sarma de argint 925, pe care am prins flori si critale swarovski. Piesele principale sunt doi trandafiri lucrati din elemente placate cu argint, margele delica galvanizate cu aur, cristale Bohemia roz-auriu cu efect AB, si cate un cristal swarovski rivoli de 12 mm.
Dimensiuni:
Cerceii au lungimea totala de 6 cm, iar trandafirul are diametrul de 2.5 cm
Inelul are bareta reglabila, platforma avand 3.6 x 2.8 cm
Indisponibil

-1020- Set cercei si inel, cristale swarovski casetate si rivoli, placat cu argint


 

 
Tortitele cerceilor sunt placate cu argint, trandafirul sta pe lobul urechii si se inchide cu dop de silicon. In centrul trandafirului am aplicat un cristal swarovski su efect AB.
Piesele principale sunt doi trandafiri construiti din elemente placate cu argint, sarma de cupru placata cu argint si cristale swarovski rivoli de 12 mm si casetate, cristal clar si cristal cu efect AB. Pe petalele interioare am aplicat margele delica albastru cu efect AB, in partea de sus este prinsa o brioleta fatetata din cristal cu efect AB
Inelul este montat pe baza placata cu argint, pastreaza modelul cerceilor, avand in plus cristale preciosa cu efect AB.
Dimensiuni:
Cercei - lungime totala 6.5 cm, diametrul trandafirului 3.2 cm;
Inel - are bareta reglabila, diametrul este de 3 cm.
Indisponibil

-1019- Cercei placati cu argint, trandafir cu cristal Swarovski rivoli 12 mm



Tortitele cerceilor sunt placate cu argint, pe lobul urechii sunt 3 orhidee iar pe dos se incheie cu dop de silicon.
Trandafirul este lucrat de mine din accesorii placate cu argint, sarma de cupru placata cu argint si cristal swarovski rivoli de 12 mm.
Cerceii sunt potriviti pentru mireasa.
Dimensiuni:
Trandafirul are diametrul de 2.5 cm, lungimea totala a cercelului este de 4.5 cm

Indisponibil

luni, 17 octombrie 2011

-1018- Set bijuterii mireasa, colier - choker si cercei, integral argint 925, cristale swarovski, perle de cultura, cristale preciosa






Partea frontala a colierului este crosetata din sarma de argint 925, iar in partea de jos am tesut un rand de perle de cultuta si un rand de cristale fatetate preciosa, roz cu efect AB. Pe baza crosetata am aplicat cristale casetate swarovski  cu efect aurora boreala, de 5mm si un cristal preciosa de 8 mm, acestea avand casetele placate cu argint. Lantul este din argint 925. Pandantivul este lucrat din sarma de argint 925, floricele si pandantiv swarovski, perle de cultura si cristale roz preciosa.
Cerceii sunt pe lobul urechii, lucrati din argint 925, floricele si rivoli swarovski, perle de cultura si un element rhinestone placat cu argint, cu cristale swarovski.
Dimensiuni:
Cercei - 3.5 cm
Pandantiv - 5.5 cm
Colier - latime 1.7 cm, lungime reglabila pana la 41 cm
Pret 220 lei

-1017- Set colier si cercei, argint 925, labradorit, calcedonie fuchsia, jad fuchsia, cristal casetat swarovski, elemente placate cu argint.


 
 
Piatra centrala este o lacrima de labradorit cu flash-uri pe toata suprafata, pe care am imbracat-o intr-un cadru din sarma de cupru placata cu argint, iar pe partea dreapta i-am prins o cununa de floricele placate cu argint, cu miez de calcedonie si jad fuchsia.
Pe anou este prins un cristal swarovski casetat cu efect AB.
Cerceii au tortitele lucrate de mine din sarma de argint 925, floricele placate cu argint, calcedonie si jad fuchsia si briolete fatetate de labradorit, care deasemenea au flash-uri .
Lantul este crosetat de mine din sarma de argint 925.
In ultima poza este prezentat ansamblul inainte de oxidare.
Dimensinui:
Cercei - 2.5 cm;
Lant - 40 cm cu latimea de 3.5 mm
Pandantiv - 4.5 x 3 cm
Indisponibil

-1016- Pandantiv antichizat, lacrima mare de jasp, lacrimi si picaturi miyuki, cristale Bohemia, sarma de cupru placata cu argint si oxidata



 
 
Pandantivul are ca piesa centrala o lacrima mare de jasp, chenarul este lucrat manual din sarma de cupru placata cu argint, picaturi miyuki, cristale si lacrimi Bohemia, amazonit. Lantul este impletit cu picaturi miyiuki si cristale Bohemia. Colierul sta la baza gatului, lantul fiind semi-rigid.
In ultimele doua poze, este prezentat ansamblul inainte de oxidare.
Dimensiuni:
Lantul este lat de 4 mm si lung de 41 cm;
Pandantivul are 7.5 x 4 cm
Indisponibil