duminică, 30 ianuarie 2011

-798- Set din sarma "impaslita" si malachit, partial oxidat, cu lantisor din argint 925




Setul reprezinta un experiment, pentru ca-mi place lana impaslita, m-am gandit sa obtin din sarma un rezultat similar.
Cosuletul inelului si baza pandantivului sunt partial oxidate.
Lantul este deasemeni "impaslit" din sarma de argint 925.

Dimensiuni:
Pandantiv 5,5 x 3 cm;
Lant 43 cm;
Inel fix masura 17, se ridica de pe deget 2,5 cm.
Boabele de malachit au diametrul de 1,8 cm si sunt finisate impecabil

Indisponibil

-797- Inel antichizat cu apatit, granat si perla de Mallorca








Realizat din sarma placata cu argint, inelul are o floricica dezordonata cu petale de apatit si granat iar in centru o perla de mallorca gri deschis. L-am antichizat in nuanta albastra.
Bareta este fixa masura 18


Pret 50 lei

vineri, 28 ianuarie 2011

-796- Set clama si cercei, perle de cultura, rhodocrosit, perle Mallorca, ag. 925



Realizate pe baze crosetate, pe toate componentele am aplicat perle de cultura, de Mallorca si Swarovski, rhodorcosit, chery cuart, cuart roz, opalit, toho, etc.

Dimensiuni:

Cercei : 8x3 cm
Calama 12 x 4 cm

Disponibil la comanda

-795- Set choker - colier si cercei pentru mireasa, calcedonie roz, perle de cultura, cristale opalescente, cherry cuartz, cuart roz




Colierul este la baza gatului, cu lant prelungitor, realizat pe baza crosetata din sarma argintata, cu aplicatii de margele toho alb si lila milky, perle de cultura ivoire si albe, chery cuartz, opalit, cristale opalescente fatetate.
Cerceii se inchid cu ac din argint 925 si dop de silicon, au perle de cultura diferite forme si marimi, cristale, chartz roz, lila , chery cuartz, floricele si cristale bohemia, opalit, floricica crosetata din sarma argintata.

Dimensiuni:

Colier: L 34 cm, lant prelungitor 9 cm, latime baza 1 cm, latime cu pietre 3 cm.
cercei: L 7.5 cm, latime maxima 2,5 - 3 cm, floricica 1.8 cm.

Setul este realizat in urma unei comenzi si este disponibil la comanda

joi, 20 ianuarie 2011

-794- set inel si cercei jad verde fatetat, agata verde fatetata, onix verde, tortite ag. 925





Inelul are la un capat o lacrima mare, fatetata, din jad verde iar la celalalt, trei agate verzi fatetate de 8 mm si in mijlocul lor un disculet cristal bohemia vernil opalizat.
Cerceii pastreaza curbura inelului si au cate o brioleta de jad verde si ansamblul de agate, iar pe tortita un onix verde. Tortitele sunt lucrate de mine din sarma de argint 925.

Dimensiuni:

Inel reglabil incepand cu masura 16.5, ansamblul de pietre se ridica de la deget 2,5 cm iar pe lungimea degetului ocupa aproximativ 3 cm.
Cerceii au 5 cm lungime

Indisponibil


miercuri, 19 ianuarie 2011

-793- Cercei briolete piatra lunii gri, calcedonie roz, ametist, bobite rhodocrosit, labradorit,, ametist, angelit, chery cuartz, ag.925


Monteti pe candelabre placate cu argint, contin briolete fatetate de piatra lunii cenusie cu reflexii satinate, briolete fatetate de calcedonie roz, culoare naturala, netratata, briolete fatetate de ametist, bobite de rhodocrosit, bobite de chery cuart, labradorit, ametist si angelit. Tortitele sunt din argint 925 cu cate o bobita de labradorit.

realizati in urma unei comenzi - Rezervati

-792- Set bratara si pandantiv, perle de Mallorca, perle de cultura, margele toho, lanturi ag. 925

Pandantivul si piesa centrala a bratarii sunt realizate pe baze crosetate din sarma argintata, pe care am aplicat perle de Mallorca mari roz brumat si lacrimi albe, perle de cultura si margelute toho.
Pandantivul are lantisor dublu din argint de 42 cm si lant prelungitor de 5 cm.
Bratara are ca piesa centrala motivul pandantivului, pe o parte are o perla de Mallorca lacrima si trei lanturi iar pe partea opusa 2 lanturi.

realizat in urma unei comenzi - Rezervat

marți, 18 ianuarie 2011

-791- Set cercei si bratara antichizat, cu perle de cultura albe si ivoire, piatra lunii fatetata, cristale




Am pozat setul inainte de a-l oxida, acea varianta fiind potrivita pentru mireasa.
Contine piatra lunii briolete fatetate si bobite 5 mm, perle de cultura albe si ivoire de diferite dimensiuni si forme, cristale transparente fatetate.

Dimensiuni:
Cercei: 8 x 3.5 cm
Bratara: lungime ajustabila, latime maxima 2 cm (ciorchinii)

Realizat in urma unei comenzi - Rezervat

-790- Inel cu pepita de calcedonie vernil, peridot, angelit, amazonit, ametist, sarma placata cu argint si oxidata.




Inel mare cu pepita fatetata de calcedonie naturala, netratata, peridot fatetat, angelit, ametist, amazonit, sarma placata cu argint, lant placat cu argint. Inelul este oxidat (patinat)
Dimensiuni:
Bareta reglabila, platforma 2.5 x 3.5

Realizat in urma unei comenzi - Rezervat

luni, 17 ianuarie 2011

-789- set colier si cercei lapis lazuli, turcoaz, angelit, cristale fatetate nuante iolit, sarma placata cu aur si sarma gilt.



Realizat pe baze crosetate din sarma placata cu aur 14 k si sarma gilt, pe care am aplicat lapis lazuli in diferite forme di dimensiuni, turcoaz fatetat, angelit, cristale fatetate, margele toho.

Realizat in urma unei comenzi - Indisponibil

-788- Set inel si cercei cupru oxidat, calcedonie fatetata fuchsia, granat, labradorit, crisocolla, discuri opalizate sticla Cehia vernil, ag 925


Cerceii sunt realizati integral manual, din tabla de cupru oxidat si pasivizat. Le-am aplicat calcedonie fuchsia fatetata, granat, labradorit, cristale fatetate fumo AB. Se incheie cu ac de argint si fluturas de silicon, pe lobul urechii.
Inelul este montat intr-un cosulet crosetat din sarma de cupru, in care am aplicat pietrele din cercei si in plus rondele fatetate opalizate vernil din sticla Cehia. La capatul celalalt al baretei este o floricica de cupru si o bobita de crisopraz verde mar.
Bareta este din ag. 925.

Dimensiuni:
Cercei: 3x6.5 cm
Inel: Diametrul cupei 2 cm, bareta reglabila.

Rezervat

-787- Set cercei si inel alama antichizata, onix negru fatetat, cristale swarovski, tortite si bareta inel din ag 925



Cerceii sunt realizati integral manual din tabla de alama oxidata si pasivizata, se inchid pe lobul urechii cu ac de argint 925, contin briolete fatetate de onix negru, cristale swarovski efect AB.
Inelul este realizat pe baze crosetate din sarma gilt, pe care am asezat un disc fatetat din onix negru si cristale swarovski. Bareta este reglabila din argint 925

Dimensiuni:
Cercei : 6x3 cm
Inel : Diametrul florii 2.5 cm, bareta reglabila

Rezervat

duminică, 16 ianuarie 2011

-786- Set inel si cercei cu aspect vintage, piatra lunii caramizie, ametist, angelit, sodalit ochi de tigru, carneol, etc. tortite ag. 925 - Rezervat




Cerceii sunt realizati pe candelabre pline cupru placat si antichizat, pe care am aplicat briolete fatetate si bobite de 8 mm de piatra lunii caramizie cu reflexii perlate, sodalit, ametist, carneol, ochi de tigru, calsilica, picaturi miyuki, angelit, cristale fatetate de culoare iolit in doua tonuri.
Tortitele sunt din ag. 925 cu cate o bobita de angelit.

Inelul este construit intr-o cupa impletita din sarma placata cu argint si sarma de cupru natur, in care se regasesc pietrele din cercei. Bareta este reglabila incepand cu masura 18,5

Dimensiuni:
Cercei 9,5 x 3 cm,
Inel 3,5 x 2,5 cm

Indisponibil

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

-785- Cercei candelabru antichizati, jad orange, ametist, ochi de tigru, carneol, sodalit calsilica, etc., tortite ag. 925




Cerceii sunt realizati pe candelabre pline, cupru placat, antichizate, pe care am aplicat briolete de jad orange de 2 dimensiuni, ametist, ochi de tigru, carneol, agata orange, sodalit, angelit, lacrimi miyuki, cristale fatetate culoare iolit in duoa nuante. Cercei cu aspect vintage.

Tortitele sunt din argint 925 cu bobite de angelit.

Dimensiuni: 9 x 3,5 cm


Indisponibili

miercuri, 12 ianuarie 2011

-784- Cercei candelabru, piatra lunii, angelit, perle de cultura, brioleta jad albastru, tortite argint 925


Candelabrul este realizat din sarma de cupru placata cu argint, pe care am aplicat piatra lunii, angelit, perle de cultura, briolete de jad albastru. Tortitele sunt din argint 925. Tot ansamblul este antichizat (oxidat)

Dimensiuni: 7.5 x 5 cm
Pret 58 lei

duminică, 9 ianuarie 2011

-783- Cercei de inspiratie Victoriana, cu perle de Mallorca, perle de cultura ivoire si margele toho in nuante de roz si alb perlat, ag. 925




Realizati pe baze crosetate din sarma placata cu argint, pe care am aplicat perle de Mallorca ovale roz brumat, si lacrimi albe, perle de cultura ivoire, margele toho in tonuri de roz si alb, lantisoare si tortite din argint 925

Dimensiuni 8 x 3 cm

Indisponibili

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

-782- Cercei candelabru, calcedonie verde, jad nefrit, onix verde perle de cultura, tortite argint 925


Montati pe candelabre placate cu argint si antichizate, cerceii contin briolete fatetate de calcedonie verde, briolete de jad nefrit, bobite fatetate de onix verde 8 mm, bobite onix verde 3 mm, perle de cultura ivoire si lila de diferite dimensiuni, bobite fatetate de aventurin 4 mm
Tortita este din argint 925 .

Dimensiuni: 9.5 x 2.5 cm


Pret 58 lei

-781- Cercei candelabru argintat antichizat, granat, radacina de coral rosu, cubic zirconiu, agata rosie, tortite ag.925


Realizati pe candelabre placate cu argint si antichizate, cu cristale rosi, contin in ciorchini briolete fatetate de granat, briolete zirconiu rosu caramiziu, bobite fatetate de granat 4 mm, coral rosu, agata rosie, rhinestone antichizat cu cristale transparente.
Tortitele sunt din argint 925, cu o bobita fatetata din radacina de coral rosu.

Dimensiuni: 8.5 x 2.5 cm


Indisponibili

-780- Cercei candelabru placat cu argint si antichizat, tortite argint 925, ametist, onix verde, agata violet, angelit, iolit



Realizati pe candelabre placate cu argint si antichizate, cu cristale albastru tanzanit, contin in ciorchini briolete fatetate de cuart verde smarald, briolete onion fatetate de cuart ametist, iolit si onix verde bobite de 3 mm, angelit si ametist bobite 4 mm, onix verde fatetat de 8 mm, agata violet 7 mm, briolete onion fatetate din onix verde.
Tot ansamblul este antichizat.
Tortitele sunt lucrate de mine din sarma de argint 925 si cate o bobita de onix vede.
Dimensiuni: 9 x 2.5 cm

Indisponibili

joi, 6 ianuarie 2011

-779- Set cercei si inel, jad galben, peridot, iolit, labradorit, ametist, apatit, carneol, chery cuart, argint 925(tortitele cerceilor si bareta inel



Cerceii au ca piatra principala o brioleta mare din jad galben fatetat, apoi in sus catre tortite, au o cascada de pietricele semipretioase, peridot, iolit, ametist, apatit, labradorit, carneol, chery cuart. Tortitele sunt lucrate de mine din argint 925 cu cate o margea fatetata de peridot. Toate pietrele utilizate sunt naturale.

Inelul pastreaza pietrele din cercei, montate in centrul unei flori de jad galben. Bareta este din argint 925, reglabila. Pe terminatia baretei am aplicat o brioleta onion foarte mica si perfect fatetata, din peridot.

Dimensiuni: Cercei 8 cm; Inel bareta reglabila, floare 2 cm

Indisponibil

-778- Set colier foarte lung si cercei, sidef natural, perle de cultura ivoire, perle de mallorca, agata fuchsia, tortite argint 925





Colierul are lanul de 77 cm, lucrat din perle de cultura ivoire, perle de mallorca ovale, roz brumat, jad oval fuchsia, agate fuchsia de 7 si 5 mm. Pandantivul este o anemona din banuti de sidef, in mijlocul careia se gaseste o perla de Mallorca inconjurata de perle de cultura ivoire si agate fuchsia. Cerceii sunt montati pe tortita din argint 925, cu cate un banut de sidef si ciorchini din perle si agate fuchsia.

Dimensiuni: Lant 77 cm; Pandantiv 6x5 cm; cercei 5 x 2.5 cm

Indisponibil